MUSIKKPRoduksjon

gruppeUNDERVISNING

Har du en drøm om å bli lydtekniker eller låtskriver? I musikkproduksjon vil du lære om miksing og produksjon av musikk gjennom dataprogrammet Logic Pro X, som er et profesjonelt lydbehandlingsprogram brukt av mange store produsenter verden over.

Vi tilbyr kurs til både nybegynnere og viderekomne.

 

Ledige plasser på musikkproduksjon våren 2021:

Vi starter opp musikkproduksjon på nytt dette semesteret, og har ledige plasser. Vennligst bruk påmeldingsskjema, så kontakter vi dere for registrering og oppstart.

Led

Praktisk informasjon

Modul 1 passer for deg som er nybegynner. I nybegynnerkurset går læreren inn på grunnleggende teknikker og bruk av verktøy som equaliser, kompressor og effekter som reverb og delay. Det fokuseres mye på MIDI og Logic’s innebygde instrumenter og looper i produksjonen.

Modul 2 passer for deg som har litt erfaring med Logic Pro eller lignende programmer.

Nedre aldersgrense er 13 år. Vi har ingen øvre aldersgrense.

Det må taes forbehold om at vi har nok påmeldte for å kunne starte opp en ny gruppe. På Modul 2 har vi nå nok påmeldte til oppstart.  

Maks inntak per gruppe er 9 elever. 

Skolen stiller med fullt utstyr til alle elever i undervisningstimene.

Ønsker du å jobbe med musikkproduksjon utenom timene og mangler utstyr leier Tvibit ut solistrom utstyrt med alt du måtte trenge.

Hvert semester i musikkproduksjon består av 10 uker x 90 minutter undervisning. 

Første undervisningstime er en prøvetime. Etter endt prøvetime velger du mellom å trekke deg, eller binde deg for semesteret. Velger du å trekke deg etter prøvetimen dekker vi timen.

Vil tilbyr 10 prosent familierabatt. Vi tilbyr også 10 prosent rabatt om du melder deg på to eller flere tilbud.

Semesteravgiften betales i to omganger i løpet av semesteret.

Merk at musikkproduksjon starter opp senere enn ordinær undervisning.

Egen skolerute finner du nederst under skolerute på siden vår.

Pris per semester (10 uker x 90 min): 3500kr

Vilkår og betingelser

  • Innen ett døgn etter prøvetimen må du informere skolen skriftlig via e-post om du ønsker å trekke deg eller binde deg.

  • Du meldes på for ett semester om gangen.

  • Fravær pga kortvarig sykdom og prioriteringsfravær erstattes ikke, men vi sender et sammendrag av innholdet i timen dersom du ikke kan møte.

  • Ved langvarig sykdom og fremvist legeerklæring vil skolen erstatte tapt undervisning med tilbakebetaling av semesteravgift.

  • Om skolen må avlyse en undervisningstime pga sykdom eller fravær av vikarer blir timen erstattet, enten i form av tilbakebetaling eller i form av ny time.

  • Semesteravgiften deles i to. Faktura blir sendt per e-post to ganger i semesteret. Ved utelatt betaling av semesteravgift påløper purregebyr og renter iht. statens gjeldende satser. 

  • All informasjon fra skolen blir sendt via e-post. Elever og foreldre er forpliktet til å lese og gjøre seg forstått med informasjonen som blir sendt ut. 

  • Manglende undervisning som følge av streik, lockout eller force majeure ikke utløse noen refusjon

Påmelding

Ønsker du å melde deg på eller er interessert? Vennligst fyll ut vårt påmeldingsskjema.

Vi kontakter deg så snart som mulig etter at vi har fått innmeldingen.