sergej (2 of 6).jpg

SERGEJ SCHROETER

Daglig leder

Master i utøvende rytmisk klarinett fra Musikkonservatoriet i Tromsø. Jobber også som daglig leder for Tromsø Jazzklubb og festivalsjef for Tromsø Jazzfestival.

TMS portretter, våren 2022 (3 of 13).jpg

STIG MATHISEN

Gitarlærer

Mastergrad og doktorgrad i utøvende gitar fra University of Southern California. Prisbelønnet pedagog, utøver og forfatter.

TMS portretter, våren 2022 (1 of 13).jpg

CHRISTOFFER MATHISEN

Gitarlærer

Bachelor i utøvende rytmisk el-gitar og praktisk-pedagogisk utdanning fra Musikkonservatoriet i Tromsø. Lang erfaring som freelancer, kjent fra band som Hollow Hearts og Pristine.

TMS portretter, våren 2022 (4 of 13).jpg

STINE MAREN STEIEN

Pianolærer

Bachelor i utøvende klassisk piano og praktisk-pedagogisk utdanning fra Musikkonservatoriet i Tromsø. Kjent fra band som Lisa Skoglund og bred padagogisk erfaring.

TMS portretter, våren 2022 (6 of 13).jpg

LARS FOLMER JAHREN

Pianolærer

Studerer bachelor i rytmisk utøvende piano ved Musikkoservatoriet i Tromsø. Bred erfaring som freelancer og pedagog.

IMG_0211_edited_edited.jpg

ANNA BYGJORDET

Sanglærer

Studerer master i rytmisk utøvende vokal, og bachelor i utøvende vokal med pedagogisk fordypning fra Musikk-konservatoriet i Tromsø. Bred erfaring som pedagog og utøver.

TMS portretter, våren 2022 (2 of 13).jpg

KRISTIAN LAMVIK

Trommelærer

Bachelor i rytmisk slagverk med pedagogisk fordypning fra Musikk-konservatoriet i Tromsø. Bred erfaring som freelancer og trommelærer.

TMS portretter, våren 2022 (12 of 13).jpg

KJETIL ANDREASSEN

Gitarlærer

Bachelor faglærer i musikk og rytmisk gitar fra Musicians Institute CA og Musikkonservatoriet i Tromsø. Master i rytmisk el-gitar fra Musikkonservatoriet i Tromsø.

TMS portretter, våren 2022 (9 of 13).jpg

SVERRE SIMONSEN

Gitarlærer

Bachelor i utøvende rytmisk el-gitar og praktisk-pedagogisk utdanning fra Musikkonservatoriet i Tromsø.  Bred erfaring som gitarlærer og utøver, kjent fra band som Jadudah og Feskekrok.

TMS portretter, våren 2022 (7 of 13).jpg

SYVER HAUGLI

Gitar- og pianolærer

Studerer master i utøvende rytmisk gitar, og har fullført bachelor i utøvende rytmisk piano fra Universitetet i Agder. Bred erfaring som freelancer og musikklærer.

TMS portretter, våren 2022 (5 of 13).jpg

ELLEN CHARLOTTE SØRHEIM

Pianolærer

Master- og bachelorgrad i utøvende klassisk piano fra Musikkonservatoriet i Tromsø. Lang fartstid som utøver, pedagog og pianolærer.

TMS portretter, våren 2022 (10 of 13).jpg

KAROLINE STENSLAND

Sanglærer

Master- og bachelorgrad i utøvende rytmisk vokal fra Musikkonservatoriet i Tromsø. Sanglærer og freelancer med bred erfaring og prestisjetunge prosjekter.

TMS portretter, våren 2022 (13 of 13).jpg

IDA LØVHEIM

Sanglærer og lærer i låtskriving

Bachelor i utøvende rytmisk vokal og praktisk-pedagogisk utdanning fra Musikkonservatoriet i Tromsø. Kjent fra band som Hollow Hearts og Dylan på nordnorsk.

tms-portrett2019 (12 of 12).jpg

MORTEN STEENE

Basslærer

Master- og bachelorgrad i utøvende el-bass med pedagogisk fordypning fra Musikkonservatoriet i Tromsø. Kjent fra band som Klish, Marit Sandvik & Nova Onda og The Band Called Oh!