top of page
sergej (2 of 6).jpg

SERGEJ SCHROETER

Daglig leder

Master- og bachelorgrad i utøvende rytmisk klarinett fra Musikkonservatoriet i Tromsø. Jobber også som daglig leder for Tromsø Jazzklubb og festivalsjef for Tromsø Jazzfestival.

IMG_0211_edited_edited_edited.jpg

ANNA BYGJORDET

Sanglærer

Studerer mastergrad i rytmisk utøvende vokal, og bachelor i utøvende vokal med pedagogisk fordypning fra Musikk-konservatoriet i Tromsø. Bred erfaring som pedagog og utøver.

TMS portretter, våren 2022 (12 of 13).jpg

KJETIL ANDREASSEN

Gitarlærer

Bachelorgrad i faglærer i musikk og rytmisk gitar fra Musicians Institute CA og Musikkonservatoriet i Tromsø. Master i rytmisk el-gitar fra Musikkonservatoriet i Tromsø.

Lars Vik_edited.jpg

LARS BIRGITSØNN VIK

Gitarlærer

Studerer bachelorgrad i utøvende rytmisk el-bass ved Musikkonservatoriet i Tromsø. Har undervist i både gitar og el-bass i flere år og er svært aktiv i det lokale musikkmiljøet i Tromsø med blant annet band som Ringo Moon og A Million Pineapples.

TMS portretter, våren 2022 (5 of 13).jpg

ELLEN CHARLOTTE SØRHEIM

Pianolærer

Master- og bachelorgrad i utøvende klassisk piano fra Musikkonservatoriet i Tromsø. Lang fartstid som utøver, pedagog og pianolærer.

image0_edited.jpg

HÅVARD HOTVEDT

Pianolærer

Freelance-musiker fra Tromsø som har vært aktiv i byens musikkmiljø i over 25 år. Bred erfaring som kapellmester  for forskjellige revyer, komponerer, studioarbeid og spiller en del konserter i byen

tms-portrett2019 (12 of 12).jpg

MORTEN STEENE

Basslærer

Master- og bachelorgrad i utøvende el-bass med pedagogisk fordypning fra Musikkonservatoriet i Tromsø. Kjent fra band som Klish, Marit Sandvik & Nova Onda og The Band Called Oh!

André.JPG

ANDRÉ HYNI HALVORSEN

Produsent

Bachelorgrad i utøvende klassisk waldhorn fra Musikkonservatoriet i Tromsø. Engasjert i flere av byens kulturinstitusjoner og organisasjoner. Aktiv som musiker innen diverse ensembler.

Guro Utne Salvesen-4545_photo_Anna-Julia_Granberg_BLUNDERBUSS.jpg

GURO UTNE SALVESEN

Sanglærer

Mastergrad i utøvende klassisk sang og folkesang, Bachelorgrad i sang og musikkpedagogikk. Jobber som frilans sanger og scenekunstner, og som produsent for Norges Ungdomskor.

TMS portretter, våren 2022 (9 of 13).jpg

SVERRE SIMONSEN

Gitarlærer

Bachelorgrad i utøvende rytmisk el-gitar og praktisk-pedagogisk utdanning fra Musikkonservatoriet i Tromsø.  Bred erfaring som gitarlærer og utøver, kjent fra band som Jadudah og Feskekrok.

TJ2022 - Coolgate (10 of 14)_edited.jpg

BENDIK VAAJA ASPAAS

Pianolærer

Studerer til bachelor-grad i utøvende rytmisk musikk ved Musikkonservatoriet i Tromsø. Har undervist i piano og har bred erfaring som freelancer og utøver i diverse band.

TMS portretter, våren 2022 (6 of 13).jpg

LARS FOLMER JAHREN

Pianolærer

Studerer bachelorgrad i rytmisk utøvende piano ved Musikkoservatoriet i Tromsø. Bred erfaring som freelancer og pedagog.

TMS portretter, våren 2022 (2 of 13).jpg

KRISTIAN LAMVIK

Trommelærer

Bachelorgrad i rytmisk slagverk med pedagogisk fordypning fra Musikk-konservatoriet i Tromsø. Bred erfaring som freelancer og trommelærer.

IMG_0465_edited.jpg

OTTAR TØLLEFSEN

Bandlærer

Bachelorgrad i utøvende musikk fra Musikkonservatoriet i Tromsø. Jobber som faglærer i musikk ved Hillesøyskolen og er aktiv i diverse band.

bottom of page