top of page
sergej (2 of 6).jpg

SERGEJ SCHROETER

Daglig leder

Master- og bachelorgrad i utøvende rytmisk klarinett fra Musikkonservatoriet i Tromsø. Jobber også som daglig leder for Tromsø Jazzklubb og festivalsjef for Tromsø Jazzfestival.

TMS portretter, våren 2022 (12 of 13).jpg

KJETIL ANDREASSEN

Gitarlærer

Bachelorgrad faglærer i musikk og rytmisk gitar fra Musicians Institute CA og Musikkonservatoriet i Tromsø. Master i rytmisk el-gitar fra Musikkonservatoriet i Tromsø.

TMS portretter, våren 2022 (9 of 13).jpg

SVERRE SIMONSEN

Gitarlærer

Bachelorgrad i utøvende rytmisk el-gitar og praktisk-pedagogisk utdanning fra Musikkonservatoriet i Tromsø.  Bred erfaring som gitarlærer og utøver, kjent fra band som Jadudah og Feskekrok.

TMS_logo.png

Stian Høyer Grønbech

Pianolærer

Informasjon kommer.

TMS portretter, våren 2022 (5 of 13).jpg

ELLEN CHARLOTTE SØRHEIM

Pianolærer

Master- og bachelorgrad i utøvende klassisk piano fra Musikkonservatoriet i Tromsø. Lang fartstid som utøver, pedagog og pianolærer.

TMS_logo.png

Håvard Hotvedt

Pianolærer

Freelance-musiker fra Tromsø som har vært aktiv i musikkmiljøet i byen i over 25 år. Bred erfaring som kapellmester  for forskjellige revyer, komponerer, studioarbeid og spiller en del konserter i byen

IMG_0211_edited_edited_edited.jpg

ANNA BYGJORDET

Sanglærer

Studerer mastergrad i rytmisk utøvende vokal, og bachelor i utøvende vokal med pedagogisk fordypning fra Musikk-konservatoriet i Tromsø. Bred erfaring som pedagog og utøver.

TMS portretter, våren 2022 (2 of 13).jpg

KRISTIAN LAMVIK

Trommelærer

Bachelorgrad i rytmisk slagverk med pedagogisk fordypning fra Musikk-konservatoriet i Tromsø. Bred erfaring som freelancer og trommelærer.

Aleksander_edited.jpg

ALEKSANDER DØVLE

Treblåslærer

Bachelorgrad i utøvende rytmisk saksofon fra Musikkonservatoriet i Tromsø. Tidligere erfaring som pedagog og utøver i saksofon, klarinett og fløyte, både klassiske og rytmiske stilarter.

André.JPG

ANDRÉ HYNI HALVORSEN

Produsent

Bachelorgrad i utøvende klassisk waldhorn fra Musikkonservatoriet i Tromsø. Engasjert i flere av byens kulturinstitusjoner og organisasjoner. Aktiv som musiker innen diverse ensembler.

TMS portretter, våren 2022 (3 of 13).jpg

STIG MATHISEN

Gitarlærer

Mastergrad og doktorgrad i utøvende gitar fra University of Southern California. Prisbelønnet pedagog, utøver og forfatter.

Lars Vik_edited.jpg

LARS BIRGITSØNN VIK

Gitarlærer

Studerer bachelorgrad i utøvende rytmisk el-bass ved Musikkonservatoriet i Tromsø. Har undervist i både gitar og el-bass i flere år og er svært aktiv i det lokale musikkmiljøet i Tromsø med blant annet band som Ringo Moon og A Million Pineapples.

TMS portretter, våren 2022 (4 of 13).jpg

STINE MAREN STEIEN

Pianolærer

Bachelorgrad i utøvende klassisk piano og praktisk-pedagogisk utdanning fra Musikkonservatoriet i Tromsø. Kjent fra band som Lisa Skoglund og bred padagogisk erfaring.

TMS portretter, våren 2022 (6 of 13).jpg

LARS FOLMER JAHREN

Pianolærer

Studerer bachelorgrad i rytmisk utøvende piano ved Musikkoservatoriet i Tromsø. Bred erfaring som freelancer og pedagog.

TMS portretter, våren 2022 (10 of 13).jpg

KAROLINE STENSLAND

Sanglærer

Master- og bachelorgrad i utøvende rytmisk vokal og praktisk pedagogisk utdanning fra Musikkonservatoriet i Tromsø. Sanglærer og freelancer med bred erfaring og prestisjetunge prosjekter.

TMS portretter, våren 2022 (13 of 13).jpg

IDA LØVHEIM

Sanglærer

Bachelorgrad i utøvende rytmisk vokal og praktisk-pedagogisk utdanning fra Musikkonservatoriet i Tromsø. Kjent fra band som Hollow Hearts og Dylan på nordnorsk.

tms-portrett2019 (12 of 12).jpg

MORTEN STEENE

Basslærer

Master- og bachelorgrad i utøvende el-bass med pedagogisk fordypning fra Musikkonservatoriet i Tromsø. Kjent fra band som Klish, Marit Sandvik & Nova Onda og The Band Called Oh!

TMS_logo.png

OTTAR TØLLEFSEN

Bandlærer

Informasjon kommer.

bottom of page