top of page
sergej (2 of 6).jpg

SERGEJ SCHROETER

Daglig leder

Master- og bachelorgrad i utøvende rytmisk klarinett fra Musikkonservatoriet i Tromsø. Jobber også som daglig leder for Tromsø Jazzklubb og festivalsjef for Tromsø Jazzfestival.

TMS portretter, våren 2022 (12 of 13).jpg

KJETIL ANDREASSEN

Gitarlærer

Bachelorgrad faglærer i musikk og rytmisk gitar fra Musicians Institute CA og Musikkonservatoriet i Tromsø. Master i rytmisk el-gitar fra Musikkonservatoriet i Tromsø.

TMS portretter, våren 2022 (9 of 13).jpg

SVERRE SIMONSEN

Gitarlærer

Bachelorgrad i utøvende rytmisk el-gitar og praktisk-pedagogisk utdanning fra Musikkonservatoriet i Tromsø.  Bred erfaring som gitarlærer og utøver, kjent fra band som Jadudah og Feskekrok.

Elias JungCC21.jpg

Stian Høyer Grønbech

Pianolærer

Blant annet mastergrad i musikkvitenskap fra NTNU. Er aktiv komponist, låtskriver, tekstforfatter og utøvende musiker, blant annet kjent under sitt musikalske alter ego Elias Jung og som medlem av bandet The Late Great. 

TMS portretter, våren 2022 (5 of 13).jpg

ELLEN CHARLOTTE SØRHEIM

Pianolærer

Master- og bachelorgrad i utøvende klassisk piano fra Musikkonservatoriet i Tromsø. Lang fartstid som utøver, pedagog og pianolærer.

TMS_logo.png

Håvard Hotvedt

Pianolærer

Freelance-musiker fra Tromsø som har vært aktiv i musikkmiljøet i byen i over 25 år. Bred erfaring som kapellmester  for forskjellige revyer, komponerer, studioarbeid og spiller en del konserter i byen

IMG_0211_edited_edited_edited.jpg

ANNA BYGJORDET

Sanglærer

Studerer mastergrad i rytmisk utøvende vokal, og bachelor i utøvende vokal med pedagogisk fordypning fra Musikk-konservatoriet i Tromsø. Bred erfaring som pedagog og utøver.

TMS portretter, våren 2022 (2 of 13).jpg

KRISTIAN LAMVIK

Trommelærer

Bachelorgrad i rytmisk slagverk med pedagogisk fordypning fra Musikk-konservatoriet i Tromsø. Bred erfaring som freelancer og trommelærer.

Aleksander_edited.jpg

ALEKSANDER DØVLE

Treblåslærer

Bachelorgrad i utøvende rytmisk saksofon fra Musikkonservatoriet i Tromsø. Tidligere erfaring som pedagog og utøver i saksofon, klarinett og fløyte, både klassiske og rytmiske stilarter.

André.JPG

ANDRÉ HYNI HALVORSEN

Produsent

Bachelorgrad i utøvende klassisk waldhorn fra Musikkonservatoriet i Tromsø. Engasjert i flere av byens kulturinstitusjoner og organisasjoner. Aktiv som musiker innen diverse ensembler.

TMS portretter, våren 2022 (3 of 13).jpg

STIG MATHISEN

Gitarlærer

Mastergrad og doktorgrad i utøvende gitar fra University of Southern California. Prisbelønnet pedagog, utøver og forfatter.

Lars Vik_edited.jpg

LARS BIRGITSØNN VIK

Gitarlærer

Studerer bachelorgrad i utøvende rytmisk el-bass ved Musikkonservatoriet i Tromsø. Har undervist i både gitar og el-bass i flere år og er svært aktiv i det lokale musikkmiljøet i Tromsø med blant annet band som Ringo Moon og A Million Pineapples.

TMS portretter, våren 2022 (4 of 13).jpg

STINE MAREN STEIEN

Pianolærer

Bachelorgrad i utøvende klassisk piano og praktisk-pedagogisk utdanning fra Musikkonservatoriet i Tromsø. Kjent fra band som Lisa Skoglund og bred padagogisk erfaring.

TMS portretter, våren 2022 (6 of 13).jpg

LARS FOLMER JAHREN

Pianolærer

Studerer bachelorgrad i rytmisk utøvende piano ved Musikkoservatoriet i Tromsø. Bred erfaring som freelancer og pedagog.

TMS portretter, våren 2022 (10 of 13).jpg

KAROLINE STENSLAND

Sanglærer

Master- og bachelorgrad i utøvende rytmisk vokal og praktisk pedagogisk utdanning fra Musikkonservatoriet i Tromsø. Sanglærer og freelancer med bred erfaring og prestisjetunge prosjekter.

TMS portretter, våren 2022 (13 of 13).jpg

IDA LØVHEIM

Sanglærer

Bachelorgrad i utøvende rytmisk vokal og praktisk-pedagogisk utdanning fra Musikkonservatoriet i Tromsø. Kjent fra band som Hollow Hearts og Dylan på nordnorsk.

tms-portrett2019 (12 of 12).jpg

MORTEN STEENE

Basslærer

Master- og bachelorgrad i utøvende el-bass med pedagogisk fordypning fra Musikkonservatoriet i Tromsø. Kjent fra band som Klish, Marit Sandvik & Nova Onda og The Band Called Oh!

IMG_0465_edited.jpg

OTTAR TØLLEFSEN

Bandlærer

Bachelorgrad i utøvende musikk fra Musikkonservatoriet i Tromsø. Jobber som faglærer i musikk ved Hillesøyskolen og er aktiv i diverse band.

bottom of page