top of page

mer om oss

Tromsø Musikkskole (TMS) er en privat musikkskole som ble grunnlagt av faglærer og gründer Kjetil Andreassen i 2009. Skolen har sitt hovedfokus på rytmisk musikk, men gir individuell oppfølging og tilrettelegging for alle elever i et bredt spekter av sjangre.

Som en viktig aktør i musikkundervisningen av barn og ungdom i Tromsø kommune er vi bevisst vårt ansvar som ansvarlige pedagoger. Rammeplanen for kulturskoler, gitt av Norsk kulturskoleråd, legges til grunn, og det jobbes daglig for å sikre kvaliteten på undervisningen ved skolen. Vi bruker mye tid på å vurdere egen pedagogikk og didaktikk ved å samarbeide mellom instrumentgruppene, men de individuelle elev er alltid i fokus.

Vårt mål er å være et kompetansesenter for musikk i alle sjangere og alle typer elever. Alle lærerne ved skolen er dagsaktuelle frilansere og pedagoger, som i sin arbeidshverdag utøver musikk profesjonelt. Dette genererer faglig tyngde og gir en ekstra dimensjon til å skulle inspirere til både øving og utøving. 

bottom of page